seija-kurunmaki.jpg

ruoka on tärkein asia – meille ja maailmalle.

Haluan viestiä ruoasta ja ilmastosta niin, että ihmiset saavat tolkkua.

bg_solid_beige.png
 

MITÄ TEEN

Intohimoni ovat projektit, joissa luodaan uusia yhteyksiä ihmisten ja asioiden välille. 

Viestin, teen esityksiä, fasilitoin, verkostoin, kirjoitan  ja vedän projekteja.  Haluan tehdä työtä, jolla lisätään ymmärrystä ihmisen ja luonnon yhteydestä, jotta voimme yhdessä pitää huolta ruokaturvasta ilmastonmuutoksen haasteet huomioiden. Suomessa on tilaa ja maailman puhtainta ruokaa, ilmaa ja vettä. Niistä on pidettävä huolta.

Tarpeen tullen kerään yritykseni Kuule Oy:n ympärille porukan, joka voi ottaa vastaan isommankin haasteen.   Verkostojemme turvin osaamme hakea puuttuvat tiedot maan parhailta osaajilta. Meillä on halu luoda uudenlaista yhteistyön kulttuuria ja vaikuttavaa viestintää.  

 
bg_solid_darkbeige.png
 

KUKA

Seija Kurunmäki on maatalous- ja metsätieteiden maisteri, HHJ  ja ruokavaikuttaja, joka on toiminut elintarviketeollisuuden ja  kaupan palveluksessa sekä yrittäjänä ja edistämishankkeissa yhteensä lähes 40 vuotta. Hänen intohimonaan ovat projektit, joissa erilaista osaamista kerätään yhteen yhteisen tavoitteen ympärille. Näin syntyy innostava ilmapiiri  ja saadaan aikaan kestäviä tuloksia.

Seija haluaa tarttua projekteihin, joissa ratkotaan ruoan ja uhanalaisen ruokajärjestelmämme haasteita. Tolkullisesti toimimalla Suomi on tulevaisuudessa maa, joka paitsi ruokkii itsensä, myös auttaa koko maailmaa selviämään tilanteessa, johon olemme ilmastonmuutoksen myötä ajautumassa. Ruoka ei kuitenkaan ole vain huolta ja haastetta. Se on monille antoisa elämäntyö. Se on myös hyviä hetkiä ja kulttuuria.  Ruoka on rakkauden rutiini.

LUE LISÄÄ SEIJASTA
KATSO CV 

SEIJA TWIITTAA

ONKO TOLKKUA? -BLOGI

 

PALKINNOT

 
palkintotahti.png

TIEDONJYVÄ 2014
LUE LISÄÄ

palkintotahti.png

VUODEN VAIKUTTAJA 2017
LUE LISÄÄ

palkintotahti.png

IDEASIPULI 2018
LUE LISÄÄ

 
bg_solid_beige.png
 

KATSO VIDEO. Seija kertoo, kuinka hän käyttää työssään Meltwaterin palvelua.

 
bg_solid_darkgray.png
 

YHTEISTYÖKUMPPANIT KERTOVAT

 
puhekupla_tumma.png

"Seija Kurunmäki on suomalaisen ruokakulttuurin suurimpia vaikuttajia, joita tunnen. Hän on palkittu hallitustason ammattilainen, joka osaa tuoda uuden kulman ja ajattelun yhtiöön kun haetaan kasvua, vastuullisuutta tai uutta suuntaa."

TOMMI TERVANEN
toimitusjohtaja
Kotipizza Group

puhekupla_vaalea.png

"Seija on monipuolinen innovaattori, jolla on myös kykyä toteuttaa uudet ideansa. Hän tietää, mikä on viestinnän merkitys asioiden aikaansaamiselle ja ideoiden levittämiselle."

HEIKKI VALKAMA
sisältöpäällikkö
Yle Uutiset

puhekupla_tumma.png

"Seija Kurunmäki on markkinoinnin, fasilitioinnin ja viestinnän kova osaaja, joka kutoo verkostot ja tekijät yhteen ilmiömäisellä positiivisuudellaan sekä luottamusta herättävällä luovuudellaan."

MARIANNE HEIKKILÄ
Marttaliiton pääsihteeri,
Martat-lehden päätoimittaja, papp

 
 

Kuule Oy on vuonna 2005 perustettu AAA-luokan yritys, joka luo kasvualustan ja verkostot hankkeille ja projekteille, jossa tarvitaan ruoka- ja hyvinvointialan monipuolista osaamista ja vahvaa viestinnän otetta.  Seija Kurunmäki palasi kesän korvalla 2018 itsenäiseksi yrittäjäksi, jolloin myös Kuule Oy heräsi henkiin. “Tästä on hyvä jatkaa!” 

 
bg_solid_beige.png